יום חמישי, 24 במאי 2012

פאי ברוקולי וגבינת עיזים

פרטי
המתכון
מצרכים:
כוס וחצי קמח מלא
100 גרם חמאת תנובה קרה
300 גרם ברוקולי טרי
שמנת 10%/ 15% לבישול של תנועה (מיכל 250 מ"ל)
4 ביצים
גבינת פרומעז
עגבניות שרי
מלח, פלפל, תימין, קצח
אופן הכנה:
1. מערבבים במעבד מזון את הקמח, החמאה, קורט מלח וביצה אחת, במשך כחצי דקה-דקה. כשהבצק מוכן, שמים בשקית סנדביץ במקרר לכשעה.
2. מחלקים את הברוקולי לתפרחות ומבשלים את במים עם מלח, כחצי שעה עד שהוא רך.
3. מקציפים את הביצים במיקסר עד שהם תפוחות ובהירות, מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח, פלפל וטימין.
4. מרדדים את הבצק – כך שיהיה מעט גדול יותר מתבנית הפאי. מעבירים לתבנית פאי משומנת.
5. מסדרים את תפרחות הברוקולי במרכז התבנית, ומוסיפים את בלילת הביצים. מסדרים בהיקף של הפאי את עגבניות השרי ופרוסות מגבינת העיזים, מפזרים מעט קצח.
6. אופים כ-35 דקות בחום של 180 מעלות.
באדיבות אתר השף הלבן - http://www.chef-lavan.co.il/item/8226#!prettyPhoto

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה